HALMSTAD

Söndag 4 November

GS75 System  5 x 1 x 1 x 4 x 3 x 7 x 9 = 3 780 kr  Köp andel i det här GS75 systemet GS75 Jokersystem

Omgångens bästa spik

GS75-2: 2 Cody (64%)

Omgångens näst bästa spik

GS75-3: 7 Navy Blue (49%)

Omgångens chansspik

GS75-6: 1 Rydens Limoncello (21%)
TVILLING
Hästar: 2-3-7
U - Hästar: 9
insats: 100 kr  x 3 = 300 kr          
TRIO
1 a:  7-9
2 a 3 a: 2-3-7-9
insats: 30 kr  x 12 = 360,00 kr       
 • TIPSETTAN
9 Isi Band [19%] agerade uppåt fram till seger senast, bud på nytt!
- Hästen har gjort bra lopp hela tiden och det verkar fint efter senast i träningen. Jag har inte hunnit kolla så mycket på loppet än, så segerchansen är svår att bedöma. Hästen går bra även bakifrån och jag har ingenting att klaga på vad gäller formen. Inga ändringar är planerade, säger Thomas Jonsson
 • MOTBUDET
7 Callmeawinner [24%] svarade sin position i dödens senast, men föll på egen grepp. Det lär bli ett snällare upplägg idag!
- Hon blev lite sliten efter starten i danska stoderbyt och var inte som bäst senast på V75. Våra hästar drabbades även av en förkylning kort efter den starten och jag misstänker att hon hade nå skit i kroppen. Nu känns hon stark och fin igen även om vi aldrig kör några jättehårda jobb. I det här gänget hoppas jag att hon ska vara med och slåss om segern. Det blir lätta aluminiumskor runt om och vanlig vagn, men jag har inte bestämt huvudlag än. Hon har gått med helstängt huvudlag med hål tidigare, men kanske blir det antingen öppet eller halvstängt den här gången, vi får se lite hur hon är för dagen, säger Lars Järpedal.​​​​​​​
 • DRAGET
3 Hug Me Boko [14%] har startat tätt på slutet, vilket verkar vara positivt.
 • FORMFAKTOR
7 Callmeawinner
TVILLING
Hästar: 5-11-12
U - Hästar: 2
insats: 100 kr  x 3 = 300 kr          
TRIO
1 a:  2-5
2 a 3 a: 2-5-11-12
insats: 30 kr  x 12 = 360,00 kr       
 • SPIKEN
2 Cody [64%] kommer från en mycket snygg seger på Jägersro Avancerades då fram utvändigt ledaren efter en bit varifrån han avgjorde på ett enkelt sätt. René Jonassen hyllade sin häst i vinnarcirkeln efter loppet och jag spikar! 1/3 vinster med René tidigare. Kusken har vunnit 8/47 lopp senaste 3 månaderna.
- Det här en riktigt bra häst som var helt obrukad över mål vid segern senast. Gången innan blev det en trång situation i starten och det var därför han galopperade. Normalt sett är hästen väldigt travsäker i autostart även om han kanske inte är jättesnabb iväg. Här sitter vi perfekt till i andraspår direkt och sänks tempot så kör jag fram för hästen går nästan som bäst utvändigt om ledaren. För tre starter sedan körde jag under 1,13 i 1600 meter efter galopp och då hade han ändå lite krafter kvar i mål. Utan att ha koll på vad han möter så måste jag tro på bra chans då jag har en häst som duger bra i klassen. Han går som senast, säger René Jonassen.
 • MOTBUDET
5 Blue Mustasche [10%] vann på ett överlägset sätt från ledningen senast. Vunnit 4/7 på distansen tidigare. 3 vinster av 9 från framspår med autostart.
 • DRAGET
12 Dali Pagadi [14%] 2/4 segrar på distansen tidigare. 9% vinster senaste 3 månaderna för kusken.
 • FORMFAKTOR
2 Cody
TVILLING
Hästar: 1-2-3
U - Hästar: 7
insats: 100 kr  x 3 = 300 kr          
TRIO
1 a:  1-7
2 a 3 a: 1-2-3-7
insats: 30 kr  x 12 = 360,00 kr       
 • SPIKEN
7 Navy Blue [48%] har inlett lovande i sin nya regi hos Mimmi Elfstrand. Vid samtliga tre starter har hon gått i ledningen där de två första gav segrar varpå hon senast slutade tvåa i V75. Läget är inte det bästa, men vi räknar likväl med ledning. SPIK!
- Jag var väldigt nöjd med henne senast och det var inte fy skam att åka dit mot vinnaren som ändå fått loppet. Hon ser fin ut efteråt och borde inte ha några bekymmer med täta starter. Däremot vet jag inte om det blir barfota bak, men jag tycker ärligt talat inte att det är något större minus. Hon gick bra i spets senast, men det kommer vi troligtvis inte igen och det kan vara skönt för henne att slippa ännu en startrusning. Hon tävlar fortfarande med vanlig vagn och oftast utan skor, men hon kan utvecklas ännu mer när vi kan rycka skorna på henne lite oftare, säger Mimmi Elfstrand.
 • MOTBUDET
1 Silent Victory [19%] har aldrig startat från aktuellt spår. 14/89 segrar senaste 3 månaderna för Veijo.
 • DRAGET
3 Blanche [17%] är mer stark än snabb och vore således gynnad av ett eventuellt högt tempo. I annat fall får hon själv sätta upp farten.
 • FORMFAKTOR
7 Navy Blue
TVILLING
Hästar: 5-6-8
U - Hästar: 1
insats: 100 kr  x 3 = 300 kr          
TRIO
1 a:  1-5
2 a 3 a: 1-5-6-8
insats: 30 kr  x 12 = 360,00 kr       
 • TIPSETTAN
1 Bellflower Wine [11%] Läget är perfekt denna eftermiddag och hon är ett hett bud för mig.
- Hon gör bra dagsverken hela tiden och jag tror att hon kommer att gå bra igen. Tanken är att plocka av skorna på henne och jag skulle gärna köra i ledningen om vi kommer dit. Jag tycker att det är en fin häst som löpt okej utan det lilla extra, men man vet ju inte hur bra effekt det blir av skorycket. Det blir fortsatt vanlig vagn på henne, säger Peter Untersteiner.
 • MOTBUDET
5 Appaloosa [26%] kommer med två raka segrar. Näst senast avgjorde hon från andra utvändigt och senast efter att ha intagit dödens dryga varvet från mål.
- Hon har varit fin hela tiden och var så även senast. Hon hade inte haft någon paus sedan hon börjat starta och det blev ett litet break inför senast, men det var för att det var dåligt med passande lopp, så det passade att hon fick ett litet uppehåll. Det är en häst jag gillar skarpt och jag tror inte vinstchansen försvann bara för att vi fick spår fem även om det inte var bra spår. Det blir barfota fram, vanlig vagn och öppet huvudlag som tidigare, säger Bo Falsig. ​​​​​​​
 • DRAGET
6 Dallas As [22%] har visat fin form under en längre tid och har verkligen jobbat ihop till en seger.
 • FORMFAKTOR
5 Appaloosa
TVILLING
Hästar: 2-3-4
U - Hästar: 1
insats: 100 kr  x 3 = 300 kr          
TRIO
1 a:  1-2
2 a 3 a: 1-2-3-4
insats: 30 kr  x 12 = 360,00 kr       
 • TIPSETTAN
1 Liza with a Z. [9%] agerade klart uppåt fram till seger senast och detta efter ett rygglopp vilket blev utvändigt ledaren på sista långsidan. Bra chans igen..
 • MOTBUDET
2 Una Blessed [66%] är snabb ut och har lottats till bästa tänkbara utgångsläge. Räkna med full laddning mot ledningen och sedan är det en absolut toppchans till seger. 
 • DRAGET
4 Global Tendency [13%] hade varit struken inför senast varför formen lär vara rejält förbättrad med den genomköraren i kroppen. Given på min kupong!
- Henriette var nöjd med henne senast då det strulade en del under vägen. Hästen är inte så tokig, men hon behöver ha det serverat för att vara som bäst. Kort distans är neutralt för hennes del och det blir inga ändringar, säger Peter Untersteiner.
 • FORMFAKTOR
2 Una Blessed
TVILLING
Hästar: 3-9-10
U - Hästar: 1
insats: 100 kr  x 3 = 300 kr          
TRIO
1 a:  1-3
2 a 3 a: 1-3-9-10
insats: 30 kr  x 12 = 360,00 kr       
 • CHANSSPIKEN
1 Rydens Limoncello [21%] har smugit med invändigt i sina tre senaste starter. Dessförinnan gällde två starter på raken då han tog hand om ledningen, vilket slutade med en seger och en andraplats. Från ett bra läge lär taktiken vara att leda runt om. Chansspik!
- Jag har inte varit riktigt nöjd med honom i de senaste starterna och det kan vara så att inte håller samma form längre. Vi ska göra den här starten och presterar han inte bättre på söndag så får han troligen vila en period. Hästen fungerade inte riktigt i kurvorna senast och därför ska vi köra med skor den här gången för att se om det hjälper. Jag tror att han kan hålla ledningen om kusken vill. Jag har inte så bra koll på motståndet och vill därför inte uttala mig om hästens chanser att vinna, men jag misstänker som sagt att han har tappat lite form. Vi körde med vanlig vagn senast, men han har gått med jänkarvagn innan. Jag brukar låna en av Peter Untersteiner, men han har egna hästar med här så jag vet inte hur det blir den här gången. Helstängt huvudlag som tidigare, säger Arne Rydén.
 • MOTBUDET
3 Havbergs Viking [10%] agerade uppåt som tvåa senast, snabb ut! Första starten med Markus nu. Markus har inte segrat på 3 månader.
- Jag var nöjd med hästen senast och han gick hela vägen in i mål. Jag körde honom i tisdags och då var jag riktigt nöjd, Om han håller riktig toppform är svårt att säga, det är mycket dagsformen som avgör, men han är i alla fall bra i ordning. Jag tror inte att någon utifrån tar en längd på honom, men jag kan inte de invändiga hästarna. Vi hoppas att han kommer till ledningen och då kör vi där. Vi provade jänkarvagn med honom på Åby näst senast, men det fungerade inte och det blir inga ändringar mot senast – barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag, säger Sören Bertilsson.​​​​​​​
 • DRAGET
9 Uappa di Azzurra [12%] kan fälla allt med lite klaff. Vilat länge nu, 0/2 segrar då innan. 6/59 segrar senaste 3 månaderna för Christian.
 • FORMFAKTOR
2 Lucky Babe
TVILLING
Hästar: 4-6-7
U - Hästar: 12
insats: 100 kr  x 3 = 300 kr          
TRIO
1 a:  6-12
2 a 3 a: 4-6-7-12
insats: 30 kr  x 12 = 360,00 kr       
 • TIPSETTAN
12 Dolan Spring [16%] är en högkapabel häst som gjort allt rätt sedan ankomsten till Helena
Burman. Han måste räknas tidigt trots sämsta läget.
 • MOTBUDET
4 Floris Baldwin [10%] är en fartfylld gäst med ett bra läge.
- Han hade en halsinfektion senast han startade så han är ursäktad för den sämre insatsen då. Gången innan var han desto bättre som tvåa i sitt första möte med eliten i Norge. Nu känns hästen fräsch och fin och han tränar bra och borde vara redo för en bra insats, även om han kanske behöver ett lopp i kroppen innan toppformen sitter där. Han är startsnabb och borde räcka en bit i ett sådant här lopp. Han går som han brukar, säger Kristian Malmin.
 • DRAGET
5 Velvet Gio [10%] är härdad i tuffa gäng och också segeraktuell.
- Allting är bra med honom efter den knappa förlusten senast. Hästen har en vettigare uppgift den här gången och är rejäl från start utan att vara den där raketen. Å andra sidan tål han de flesta positioner i loppen och känns aldrig riktigt golvad i sin klass. Christian Fiore jobbar i stallet och jag tycker att han har fina körhänder, Velvet Gio är heller ingen svårkört häst så jag är inte alls orolig när Jepson inte kör. Vi kör med jänkarvagn igen när det är bilstart och det är klart att jag måste tro på segerchans, säger Magnus Dahlén.​​​​​​​
 • FORMFAKTOR
4 Floris Baldwin
DD-1: 1 Rydens Limoncello
DD-2: 12 Dolan Spring
500 kr x 1 = 500 kr
DD-1: 1 Rydens Limoncello
DD-2: 4-6
250 kr x 2 = 500 kr
DD-1: 3-9-10
DD-2: 4-12
50 kr x 6 = 300 kr