Racebets.com

Racebets.com Recension

Racebets.com är sedan 1996 en av de största internet betting bookmakers för fullblod och trav racing. Målet med detta företag är att erbjuda betters över hela världen möjligheten att satsa på nätet på sina favorit race. Med ett erbjudande av 500 race per dag, tror vi att de uppnår sina mål!

Racebets.com fördelar

Vi skulle vilja rekommendera racebets.com till dig! Racebets erbjuder mycket mer än bara 500 lopp per dag:

[Racebets erbjuder live stream] Racebets är en online bookmaker som erbjuder möjligheter att satsa på den största mängden av Svenska hästkapplöpningar.
Webbplatsen är lättillgänglig och användarvänlig. Den ger mycket och användbar information och översatt på flera språk.
Registrering av ett nytt konto tar bara två minuter.
Live stream, majoriteten av tävlingarna kan följas live.
Kundtjänst kan nås 24/7.
Vinster krediteras till ditt konto endast 1 minut efter loppet.
100% bonus för din första insättning (upp till € 100).

Bookmaker tillit

Racebets.com ägs av Racebets International Gaming Ltd, som är licensierat av den Maltesiska regeringen. Racebets ser att det är deras ansvar, som en Internet bookmaker, att garantera en trygg och trivsam miljö.

Därtill har de utvecklat en ansvarsfull Policy och erbjuder: kunddriven insättning och förlust begränsning, självexkludering information för att skydda minderåriga.

Bonus möjligheter

Racebets.com erbjuder olika online betting bonus alternativ:
[Jackpot bonus]

Första insättningsbonus: 100% bonus på din första insättning (upp till € 100).
Jackpot: Racebets erbjuder en jackpot på 10,000-20,000 på PICK6. Du måste placera dina insatser på sex lopp. Jackpotten ges till den deltagare som satsade på vinnarna i alla sex loppen.
Booby pris: priser med ett fast belopp tilldelas. Med fem raka tips får en deltagare 100-tals euro, med fyra raka tips 20 euro.
Daglig bonusar: ändras från dag till dag och finns tillgängliga för lopp.

Racebets.com erbjuder inte bara sina bonus möjligheter, utan även möjligheten att öka dina vinster på svenska hästkapplöpning genom att delta i en online-betting pool! Genom poolen är det möjligt att spela fler kombinationer med en mindre insats. När loppet är över och ett av betten var korrekt, kommer vinster betalas ut till ditt konto på en pro-rata utan några avdrag.

Racebets.com kundservice

Kundtjänst: Du kan kontakta kundtjänst via telefon under dagtid och 24/7 via mail. För mer komplicerade frågor, erbjuds även tjänsten genom fjärrskrivbordet.

Expertgrupp: webbplatsen Racebets ger betters användbar insiderinformation. Denna information är genererad av ett team av experter. Nybörjare och mer avancerade betters kan dra nytta av denna information.

Insättning och uttag

Insättnings metoder som Racebets.com inkluderar: kredit-och betalkort, diners Club, banköverföring, paysafecard, Ukash, Moneybookers, Neteller och kuponger.

Banköverföring 1-5 dagar
Moneybooker 1-2 dagar
Neteller 1-2 dagar

Uttag är snabbt och enkelt. Du skickar din begäran online. Din begäran kommer att tas hand om direkt.

Slutsats

Racebets.com ser ut att vara en tillförlitlig och användarvänlig bookmaker inom internet betting. Deras hemsida är lätt tillgänglig och användarvänlig. De ger rik och användbar information om hästkapplöpning så att också nybörjare kan pröva sin lycka!

De är licensierade av den Maltesiska regeringen och har antagit en ansvarsfull spelpolicy. De erbjuder spelmöjligheter på över 500 lopp per dag och snabbt genomförande av uttag och satsningar. Vinster krediteras på ditt konto bara 1 minut efter loppet.